Czy wiedzieliście, że 25 października
obchodziliśmy Światowy Dzień Makaronu? Wraz z marką Barilla
przygotowaliśmy niespodziankę! Chciałabym zaprosić Was do wzięcia
udziału w bardzo smacznym i wyjątkowym konkursie kulinarnym. Należy
przygotować danie z makaronem w roli głównej, zrobić zdjęcie i wysłać
wraz z przepisem na adres gosiaziolkowa@gmail.com. Pokażcie nam Waszą pasję i miłość do kuchni włoskiej! Wierzymy, że Wasze zaangażowanie przerośnie nasze oczekiwania! To działamy kochani!
1. Konkurs odbywa się na blogu Smaki Alzacji od dnia dzisiejszego tz 27 października
2. Konkurs ma charakter ogólnopolski
3. Zadanie konkursowe polega na wykonaniu i przesłaniu zdjęcia w jpg z przepisem na danie makaronowe na adres mailowy gosiaziolkowa@gmail.com
4. Przesłane zdjęcie nie może naruszać przepisów prawa ani też naruszać praw osób/podmiotów trzecich.
5. Celem konkursu jest przekazanie nam Waszej pasji do kuchni włoskiej.
6. W konkursie może wziąć udział każda osoba gotująca i fotografująca, która ukończyła 18 lat i posiada miejsce zamieszkania na terenie polski a także posiada autorskie prawa do zgłoszonego zdjęcia aparatem fotograficznym bądź telefonem komórkowym.
7. Prace konkursowe należy przesłać do dnia 13 listopada a każdy z Was może zamieścić tylko jeden przepis makaronowy.
8. Wyniki konkursu zostaną opublikowane na blogu Smaki Alzacji do dnia 27 listopada.
9. Marka Barilla przygotowała dla trójki zwycięzców nagrody w postaci produktów Barilla tz 5 pudełek makaronów + dwa sosy (powyższe zdjęcie nie przedstawia dokładnie proponowanych przez markę Barilla nagród a jedynie je obrazuje)
10. Ufundowane nagrody do zwycięzców bezpośrednio prześle marka Barilla
11. Zwycięskie zdjęcia zostaną opublikowane na stronie internetowej marki Barilla.
Z niecierpliwością czekam na Wasze zgłoszenia! Powodzenia :-)
Na poniższych zdjęciach możecie zobaczyć autorskie, zwycięskie dania makaronowe z konkursu Barilla Cup
OdpowiedzUsuńA fantastic read. I will certainly be back. Feel free to visit my website;
Thanks for sharing this marvelous post.
OdpowiedzUsuńI m very pleased to read this article.
OdpowiedzUsuńAny way keep up wrinting. Feel free to visit my website;
OdpowiedzUsuń