7.7.14

Habżyki... kilka o nich słów.

Habżyki? nazwa dość ciekawa, poprawiająca humor i pełna niespodzianek... a więc z czym to się je?
Jest to lniany chleb, występujący w trzech wersjach smakowych: słonecznik-len, pomidor-bazylia, cebula-czosnek... żywy chleb! uwierzylibyście? brzmi co najmniej jak w balladach! Dzięki nowej technologii  42degres chleb nie jest pieczony i zawiera nisko przetworzone warzywa i siemię lniane, dzięki czemu zachowane są wszystkie wartości odżywcze Habżyków :-) z myślą o naszym zdrowiu, chleb może być konsumowany przez osoby z celiaką, alergią, nadciśnieniem czy nadwagą a co najważniejsze w składzie nie znajdziecie żadnego E.. jak miło prawda?

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedzenie mojego bloga.

INSTAGRAM

zBLOGowani.pl Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i blogi zobacz moją galerię na mniamspinka.pl Durszlak.pl
Copyright © 2017 Smaki Alzacji